Wednesday, 22 June 2011

perlu berfikir...

ermm..aku terpikiorr ler cemana nak mencantikkan and menambah baik blog aku nih.. cemanoo..... cemanooo.!!
alah mula mula kan berbloging so xyah la nak over excited sangat,,by the way.. aku tetap nak membuat satu perubahan yang drastik untuk melawa kan blog aku ni.....
  • 1st skali aku nk lebih kerap berjalan blog org lain.
  • berusaha tukar gaya bahasa blog aku nih (paling koman2 pun bagi org sedap nak read2 blog aku)
  • lantas aku nak belajar mengupdate blog aku neh setiap hari (eyyyyy boleh ker )
  • bikin blog aku cute2 aja dong..mau simple2 jugakk... 
  • ermm..ape lagi ya??? kamu pikirin aja....hahha
conclusion nye disini... aku nak berbahagia bersama blog aku neh...........
 "wataunakcutecute"




cartoon from www.weblogcartoons.com

Cartoon by Dave Walker. Find more cartoons you can freely re-use on your blog at We Blog Cartoons.




No comments:

Post a Comment