Wednesday, 17 August 2011

minggu keterharuannn....

wohoaaaaaa..... assalamualaikommm..... aper kobar weh orang kampong!

update time..update time..sila jangan tukar siaran anda,jangan berganjak dari tempat duduk,berdiri,meniarap mahupun berguling... ini adalah siaran berbayar. rugi xtengokk..!

minggu keterharuan..shayer disini dengan tanpa segan dan menyilu nyer shayer nak sampaikan disini ... minggu ini adalah minggu penuh kesayuan buat shayer.. nak tau kenaper??? sila jangan panik...!

1- bulan ramadhan dah nak meninggalkan kiter... sedih..cepat betul masa berlalu...

2- ramadhan berakhir,raya pulak nak datang... persiapan rayer... 1 pun belumm... tensiommmm!

3- minggu dpt berita dr kawan2 dan sepupu2 yang sedang berbahagia menjadi mommy to be... tapi turn shayer.??? belum lagi kot... hihih... rezeki belum dipihak kami...

4- terharu sebab dapat bonus untuk rayer,,, kikikiki..walapun cket,,jadi la kan..rezeki kurniaan ALLAH..

5- lagi terharu bila incik suami cuti sabtu ahad sama dgn shayer..dpt berbuka pose sesamer incik suami adalah satu kebahagiaan buat shayer...(shayer tidak romantik dictu)

shayer rasa dah mencukupi kot LIST2 keterharuan tu... hihihi..mencukupi la kan untuk menggambarkan kesayuan dalam diri shayer ini... lalalalalalal emo.. emo ,..

emo...tolong pegi jauh jauh..

nak melayan lagu rayer ler pulAK....

Shayer dah nak pegi ni...pegi dulu yer..

eh.... kenapa shayer xleh nak mengeluarkan diri dari my baby blog nie.....

arghhh..

out... fullstop

Tuesday, 9 August 2011

yang menghantui...............



seram sejuk je entry shaye ni.... wohaaaoooo... da lamer xupdate my baby baby baby ooo...(justin dibibir tetibe...)

ape yang mengHANTUI tu??

yerrr.. itu dia... KEMALASAN yang menghantui diri shaye ini..sebab tu la da lamer tidak menjengok blog ni... wohoaaa...

kenapa shaye mesti MALAS?

1st - kerja di ofis yang terlampau banyak membebani kepala otak ni...MALAS nyer buat keje yang bersepah atas meja shaye....(silent...nanti bos bacer..)

2nd - ala sebab xder story cory nak update..so.....MALAS juga nak pikiorr....

3rd - sebab shaye memang peMALAS... dan telah diakui keMALASan nyer oleh banyak pihak...

rasa macam nak MALAS la lagi... shaye nak ber MALAS MALASan lagi...
oh tidakkkkkk.....tolong la MALAS..... pergi jauh jauh...


p/s ; sila abaikan ketidaksiuman shaye.... kikikikiki
nah~~~ amik ni..!!! hihihi...layan la komik ringkas gadiskubur....