Wednesday, 22 June 2011

pada suatu hari......

tak leh blah la tajuk post aku hari ni.teringat masa buat karangan masa zaman tecik2 kat skul dulu(ala-ala kiut sambil memuncungkan bibir) kat skul dulu. starting ayat mesti " PADA SUATU HARI....." haha,,kan??kan??korang semua pun mesti same kan walaupun berlainan skola..tapi tu la yang cikgu cikgi semua ajar. menarik kan?? pastu masa skola kalau nak buat contoh tulisan kat papan itam tu kita mesti tulis "SAYA ADA KUCING" hihihi...(bajet nak jadik cikgi masa besar nanti) seronokk..seronokk!!(sambil melompat lompat ala gimnas gtu..)

sambil melayan lagu rela dari inka christie (konon membayangkan waktu2 silam)ni aku nak kongsi pengalaman bersama besties and kengkawan masa wat reunion kanak2 sanquick kat pcb kota bharu.
seronok nyemm..rindu plak kat mereka2 ini...





3 comments:

  1. aku pun.. bile nak wak gedering lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. bilo nk hang out lagi weyyyy....rindu blako huhu

    ReplyDelete